Expertise & Studiebureau

OPMAAK EN ONTWERP BLIKSEMBEVEILIGING

Opmaak bestek bliksembeveiliging

Een optimale bescherming tegen de gevolgen van blikseminslagen is maatwerk en hangt af van factoren zoals het risico en de verhouding tussen de mate van bescherming die men wenst en de investeringen die daaraan verbonden zijn. Een gedetailleerd bestek opgemaakt door experten is de eerste stap naar een vruchtbare samenwerking.

 

Ontwerp bliksembeveiliging

Onze eigen engineeringafdeling vertrekt van het voorgestelde advies over uw aardings- en bliksembeveiligingsinstallatie en werkt dit verder uit. Een volledige uitgetekend ontwerp van uw bliksembeveiliging en een tot in detail becijferd bestek is het eindresultaat.

 

Elke situatie en elk object is echter anders. Daarom gaan we samen met u als opdrachtgever op zoek naar de beste oplossing voor het ontwerp van uw bliksembeveiliging. Op basis van de meest recente normen en regelgeving zorgen wij voor een ontwerp op maat van het type gebouw en de functie ervan.

Interesse in een gedetailleerd ontwerp voor uw bliksembeveiliging?

Contacteer ons voor meer informatie. We adviseren u graag en bezorgen u vrijblijvend een gedetailleerde offerte op maat.