Expertise & Studiebureau

MONTAGE EN INSTALLATIE BLIKSEMBEVEILIGING

Enkel wanneer uw bliksembeveiligingsinstallatie op de correcte manier gemonteerd en geïnstalleerd is, zult u er volledig op kunnen vertrouwen. Tijdens de montage komt het erop aan de aardings- en bliksembeveiliging vakkundigkwalitatief en veilig te installeren. Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en krijgen uitgebreide veiligheids- en werkvoorschriften voor ze aan de montage of installatie van de bliksembeveiliging beginnen.

 

Regelmatig overleg garandeert een succesvolle installatie van de bliksembeveiliging

Tijdens de constructie van een nieuw gebouw of object vindt regelmatig overleg plaats tussen de ontwerper, de installateur en alle andere personen die verantwoordelijk zijn voor de installaties, zoals de koper, de architect en de bouwheer. Het is belangrijk dat dit in elke fase van het bouwproject gebeurt, omdat veranderingen in het ontwerp van het gebouw of object kunnen leiden tot noodzakelijke aanpassingen aan de bliksembeveiligingsinstallatie. Het resultaat van dit overlegproces is een effectieve bliksembeveiliging tegen de laagst mogelijke kostprijs.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de montage en installatie van uw bliksembeveiliging?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We adviseren u graag.

 

Hebt u plannen voor de constructie van een gebouw of object en wilt u op de hoogte zijn van de voordelen van een geïntegreerde bliksembeveligingsinstallatie?

Wij zorgen niet alleen voor een secure montage en installatie, maar u kunt ook op ons vertrouwen voor de uitvoering van een risicoanalyse, advies en een ontwerp van uw bliksembeveiligingsinstallatie.