Expertise & Studiebureau

Risicoanalyse bliksembeveiliging

Risicoanalyse en advies bliksembeveiliging

Om de juiste beveiliging van uw gebouw of structuur te garanderen, is het nodig om een risicoanalyse uit te voeren. Daarin wordt het aannemelijk risico op een blikseminslag bepaald en geven we advies over de passende bliksembeveiliging.   Op basis van deze analyse voorzien wij advies omtrent uw bliksembeveiliging en geven we aan welke investering nodig is  om het risico tot een aanvaardbaar niveau te brengen. De risicoanalyse kan als conclusie hebben dat er geen, dan wel overspanningsbeveiliging of bijkomend een extern bliksembeveiligingsinstallatie nodig is.

 

Vertrouw op de expertise van Heleblitz

Heleblitz heeft door de jaren heen ervaring en kennis opgebouwd in het uitvoeren van risicoanalyses en ontwerpen van bliksembeveiligings- en aardingsinstallaties.

 

Wij staan u bij met professioneel advies en helpen u om te bepalen of de huidige mate van bliksembeveiliging voldoet aan uw verzekerings- en / of milieueisen, preventie- en veiligheidsmaatregelen, uw bedrijfsnormen en / of de wettelijke Europese richtlijnen.

 

Onze ontwerper denkt met u mee, adviseert, reikt alternatieven aan, verricht het nodige (voor-)onderzoek en bezorgt u een adviesrapport inclusief veiligheidsplan en risicoanalyse.

 

Vragen of meer info over onze risicoanalyses?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.