Oplossingen voor uw woning of bedrijf

Bliksembeveiliging in de zorgsector

In de zorgsector draait alles rond mensen. Ouderen brengen het grootste deel van hun tijd door binnen de muren van een woonzorgcentrum en zijn door hun grotere zorgbehoevendheid vaak minder mobiel. Ook ziekenhuispatiënten die residentieel worden opgenomen, kunnen moeilijk geëvacueerd worden bij probleemsituaties. Samen met de vele zorgverleners en ambulante patiënten en bezoekers gaat het in zorgcentra en ziekenhuizen telkens om veel mensen die op dezelfde plaats aanwezig zijn. Zij moeten voldoende worden beschermd tegen de gevolgen van een blikseminslag.

 

Maar de zorgsector is ook een moderne sector die voortdurend mee-evolueert met de nieuwste technologische en ergonomische innovaties. Deze toestellen en hulpmiddelen hebben niet alleen een hoge kostprijs, ook de continuïteit van de zorg is vaak letterlijk van levensbelang. Een secure bliksembeveiliging van de infrastructuur en alle medische apparatuur is dus noodzakelijk om het permanente streven naar de beste zorgverlening voor de patiënten en klanten te kunnen blijven garanderen.

 

Heleblitz heeft alle ervaring en expertise in huis om studiebureaus en bouwheren van zorgcentra gepast te adviseren over de vereiste beveiligingsklasse en de gepaste maatregelen te nemen die zorgen voor een conforme en veilige installatie. Ook voor inspectie en onderhoud van de installatie en apparatuur is Heleblitz de geknipte partner. Een lange referentielijst toont onze ervaring in deze sector.

 

Benieuwd?

Bekijk onze referenties in de zorgsector en contacteer ons voor informatie of een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag.